nieuws

Blaauw trots op Bib Gourmand Ron’s Vis van de Dag

Restaurant

Tweesterrenkok Ron Blaauw is trots op de toekenning van een Bib Gourmand voor Ron’s Vis van de Dag in Ouderkerk aan de Amstel. ‘Een compliment en een opsteker voor het team, dat dit in slechts een half jaar heeft gerealiseerd.

Blaauw trots op Bib Gourmand Ron’s Vis van de Dag

‘Deze Bib voelt als een erkenning voor het concept’, aldus Blaauw. ‘Gewoon een plek waar je heerlijke verse vis kunt eten. We hebben geen sterpretenties, deze beloning is de toegevoegde waarde voor iets waarin ik heilig geloof.’

Blaauw vervolgt: ‘Ik had er absoluut nog niet op gerekend, we zijn pas een half jaar open. We hebben wel twee keer controle gehad. Ik ben trots op het resultaat. Dit is een enorme opsteker voor iedereen.’

Het bedrijf ging van start, nadat Ron Blaauw zijn gelijknamige tweesterrenrestaurant verhuisde naar Amsterdam. ‘Iedereen denkt dat ik ben gestopt in Ouderkerk, omdat alle aandacht de afgelopen tijd uitging naar Amsterdam. Ook in dat opzicht is dit een mooie beloning.’

De tweesterrenkok kijkt uit naar 28 november. ‘Ja, het gaat nu toch wel spelen. Het worden leuke en spannende weken.’

Meer over de Bib Gourmands:

Reageer op dit artikel