nieuws

Hert rent door restaurantdeur naar binnen

Restaurant

Bezoekers van Taco Mac, een restaurant ten noorden van de Amerikaanse stad Atlanta in Georgia, kregen afgelopen weekend de schrik van hun leven. Een hert kwam met grote snelheid door het raam gevlogen en zorgde voor grote consternatie in het horecabedrijf.

Hert rent door restaurantdeur naar binnen

Het dier rende hard door de glazen deur. In het restaurant zocht het snel naar een uitgang. Aanwezige gasten waren behoorlijk onder de indruk van de gebeurtenis.

Kort na het vertrek van het hert maakte angst plaats voor grappen. Zo vroeg een van de bezoekers of er hert op het menu staat. Bij het vertrek uit Taco Mac maakte het hert aanzienlijk minder brokken. De binnenkomst van het hert is door de bewakingscamera vastgelegd.

Reageer op dit artikel