nieuws

Befaamd De Hoefslag verkocht

Restaurant

Restaurant De Hoefslag komt in andere handen. Eigenaar Marck-Paul Post heeft de befaamde eetgelegenheid in Bosch en Duin verkocht aan twee investeerders uit Bilthoven. Die hebben een oude bekende aangesteld als nieuwe eigenaar.

Befaamd De Hoefslag verkocht

Johan Neppelenbroek is per 1 augustus 2007 de nieuwe eigenaar van restaurant en bistro De Hoefslag. Neppelenbroek werkte in het verleden ook als eens voor het bedrijf en was de verbindende factor in 1991, toen Post het bedrijf overnam van Martin Fagel.

‘Het onroerend goed van De Hoefslag is gekocht door twee heren uit Bilthoven. Deze investeerders hebben de exploitatie verkocht aan Neppelenbroek’, vertelt Post, die het hotelgedeelte nog wel in eigendom houdt. De eigenaren zijn Evert Kroon van De Kroon Groep uit Zeist en supermakelaar Guus Boon.

Naast De Hoefslag werkte Neppelenbroek onder meer voor Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag, Restaurant de Wanne in Hotel De Wiemsel in Ootmarsum, Bistro de Holterberg in Overijssel, bij de Franse topkok Alain Ducasse en in de horeca op Curaçao. Verder is hij initiatiefnemer van Historic Hotels of the Benelux en bestuurslid van Historic Hotels of Europe.

Post zelf gaat emigreren naar Argentinië. Daar begint hij samen met zijn vrouw Victoria een hotelproject. Ook is hij gestart met een wijngaard, waarvan hij over een jaar of vier de eerste flessen wil exploiteren.

Post gaat zijn hotel in Bosch en Duin ‘op afstand leiden’ en is van plan drie à vier keer per jaar terug te keren naar Nederland. Hij vertrekt op 1 september, een maand na de overdracht van restaurant De Hoefslag. De begin dit jaar overgekomen Andrés Delpeut, die Marc van Gulick verving, blijft chef-kok.

Berichten over de Hoefslag:

Reageer op dit artikel