nieuws

Belgische winnaar Mijn Tent is Top overspannen

Restaurant

De drukte rondom het winnen van het tv-programma Mijn Restaurant, de Belgische variant op Mijn Tent is Top, heeft zijn eerste slachtoffer geëist. De 53-jarige Michelle van restaurant d’Hoogeschool zit voorlopig overspannen thuis door alle drukte rondom haar bedrijf.

Belgische winnaar Mijn Tent is Top overspannen

Dat melden Belgische media. De mede-uitbaatster is door de drukte in en om het bedrijf volledig overwerkt.

‘Mama zat er volledig door. Het labeur van de afgelopen maanden heeft zijn tol geëist. Nog even en ze zou compleet zijn ingestort’, aldus zoonlief Jelle in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal.

Het is onduidelijk hoeveel tijd Michelle nodig heeft om te herstellen. Voorlopig helpt de vriendin van de 26-jarige zoon Jelle mee in het restaurant. Restaurant d’Hoogeschool won dit jaar Mijn Restaurant, de Belgische Mijn Tent is Top.

Reageer op dit artikel