nieuws

Best Aanstormend Kooktalent Limburg zoekt deelnemers

Restaurant

Maastricht Culinair is op zoek naar het beste aanstormend kooktalent van Limburg. De organisatie van de kookwedstrijd roept leerlingen en stagiaires die een erkende horecaopleiding volgen op om zich aan te melden.

Best Aanstormend Kooktalent Limburg zoekt deelnemers

Deelnemers aan de Beste Aanstormend Kooktalent 2012 van Limburg kunnen zich tot 12 januari inschrijven. De halve finale en finale vinden plaats op respectievelijk 26 januari en 13 februari. Het inschrijfformulier is te vinden op www.maastrichtculinair.com.

De opdracht voor de kandidaten is het bedenken en bereiden van een 3-gangenmenu voor vier personen bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht van het seizoen: vegetarisch, vis, vlees. Het gebruik van de ingrediënten voor maximaal 10 euro exclusief btw per menu per persoon inkoop.

Reageer op dit artikel