nieuws

Boreas: geen moeite met daling in Lekker 2012

Restaurant

Vorig jaar kwam restaurant Boreas in Heeze nieuw de top 10 van Lekker binnen, nu zakt het Brabantse restaurant daar net weer uit. Chef-kok Nico Boreas vindt dat geen degradatie. ‘Alles zit zo dicht bij elkaar. Vorig jaar stegen we, nu zakken we weer wat. Dat hoort erbij.

Boreas: geen moeite met daling in Lekker 2012

Boreas zegt het positief te willen benaderen. ‘We zijn in Lekker gezakt van 10 naar 12. Maar we zitten wel al vijf jaar rond die top-10. We zijn pas tien jaar bezig en hebben wel in acht jaar twee Michelin-sterren gehaald.’

‘Natuurlijk wil je hoog in zo’n gids komen. En ik ben het ook niet met alles eens wat ze zeggen in de recensie. Maar kritiek is niet erg. Ze mogen schrijven wat ze willen. Ik heb er geen moeite mee. Er heerst hier nu echt geen paniek. Ik heb juist het idee dat we afgelopen jaar weer gegroeid zijn.’

Reageer op dit artikel