nieuws

Brand treft ‘leerrestaurant’ Jamie Oliver

Restaurant

Het bekende Londense restaurant River Café is dicht. De eetgelegenheid van Ruth Rogers en Rose Gray, waar Jamie Oliver het vak leerde, werd afgelopen weekend door brand getroffen.

Brand treft ‘leerrestaurant’ Jamie Oliver

Zaterdagavond om half acht moest het restaurant in Hammersmith worden geevacueerd nadat er brand was uitgebroken in de keuken, meldt Caterer Online.

Op de site van River Café wordt gemeld dat het restaurant zo snel mogelijk weer haar deuren opent. In augustus wordt volgens de planning het interieur onder handen genomen. Of dit nu eerder gebeurt omdat de zaak dicht is, is niet bekend.

Restaurant River Café startte in 1987. Het restaurant is vooral bekend als zaak waar Jamie Oliver het vak leerde. Oliver heeft meerdere malen laten weten de werking van eenvoudige bereidingen met louter verse producten geleerd te hebben bij River Café.

Reageer op dit artikel