nieuws

Casimir Evens nieuwe chef-kok van Linnen

Restaurant

Casimir Evens is de nieuwe chef-kok van restaurant Linnen in Oisterwijk. De Belgische kok is Ronald Tausch opgevolgd, die na de overname van het restaurant door Grevinga Groupe Gastronomique eerder dit jaar vertrok naar de kookschool van De Librije in Zwolle.

Casimir Evens nieuwe chef-kok van Linnen

Evens is afkomstig van restaurant ‘t Zilte in Mol, waar hij souschef was. De kookstijl van de Belg is puur, lokaal, verfijnd, biologisch, oosters, modern met respect voor het product, zo laat restaurantmanager Alwin Houwing van restaurant Linnen weten.

Voor zijn functie als souschef bij het bekende Belgische restaurant ’t Zilte werkte Evens onder meer voor restaurant Boreas in Heeze, restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven en restaurant De Lindehof in Nuenen.

Eind april werd restaurant Linnen overgenomen door Grevinga Groupe Gastronomique. Kort na de overname vertrok chef-kok en eigenaar Ronald Tausch naar Zwolle. In Zwolle werd hij benoemd tot chef-kok van Librije’s Atelier, de kookstudio van het Librije-concern. Tausch is tweelingbroer van Thérèse Boer, de mede-eigenaar van De Librije.

Reageer op dit artikel