nieuws

Cees Helder nieuwe voorzitter Patrons

Restaurant

Cees Helder wordt voorzitter van restaurantorganisatie Les Patrons Cuisiniers. De voormalige driesterrenkok volgt Ted Janssen op, die tien jaar als externe voorzitter van de Patrons fungeerde.

Cees Helder nieuwe voorzitter Patrons

Helder hield tijdens het jaardiner van de Patrons in restaurant Valuas in Venlo zijn ‘maiden speech’, meldt De Telegraaf. Helder prees verder zijn voorganger Ted Janssen, die opvallend genoeg afwezig was.

De leden van Les Patrons Cuisiniers zijn bij met grootheid Helder als nieuwe voorman. ‘We wilden altijd al een voorzitter uit onze eigen gelederen, maar dat kon nooit omdat iedereen het als kok én eigenaar te druk’, aldus Martin Kruithof van De Lindenhof in De Telegraaf.

Nieuwe leden van Les Patrons Cuisiniers zijn Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen en Marcel van der Kleijn van Calla’s in Den Haag. Vertrokken zijn Robert Kranenborg (ex-Le Cirque) en Joop Zwiep van het voormalige restaurant en huidige kookatelier Idylle.

Zie ook

Reageer op dit artikel