nieuws

Chef-kok De Polderkeuken weg

Restaurant

Chef-kok Frank Streefland is weg bij restaurant De Polderkeuken in Stolwijk, de jongste regiowinnaar van De Gouden Pollepel. Steefland is terug naar zijn oude werkgever restaurant Scheeps in Gouda.

Chef-kok De Polderkeuken weg

De 23-jarige Streefland is eind augustus vertrokken bij De Polderkeuken. Vandaag maakte het Algemeen Dagblad bekend dat het restaurant De Gouden Pollepel wint voor de regio Groene Hart.

Streefland vertrekt omdat volgens eigen zeggen de benodigde uitbreiding van het keukenteam uitbleef. Hij ging in op een aanbod van zijn oude werkgever restaurant Scheeps in Gouda. Daarnaast wil hij in de toekomst zelfstandig ondernemer worden en werkt op de achtergrond aan het ontwerpen van een laagdrempelig eetconcept.

Sander Verschoor is benoemd tot nieuwe chef-kok. Verschoor was al werkzaam bij Per Boerefijn, de oprichter van de Polderkeuken, en komt nu het keukenbrigade van de Polderkeuken versterken. Hiervoor heeft hij zijn sporen verdiend in zaken als de Wilgenplas, de Gieser Wildeman, de Schans en de Hooiberg.