nieuws

Coquille niet ‘Lekker’ genoeg

Restaurant

Restaurant Coquille in ’s Hertogenbosch was winnaar van ‘Mijn Tent is Top’, maar wordt niet opgenomen in de top-100 van Lekker 2008. Daar is het restaurant op dit moment nog niet goed voor, meldt Lekker.

Coquille niet ‘Lekker’ genoeg

Lekker laat weten dat de keuken redelijk tot goed is, maar wel beter moet. ,,De bediening is uitstekend, zowel in warenkennis als in gastvrijheid.’’ De gasten weten het restaurant overigens goed te vinden. Voor de weekenden geldt een wachttijd van twee maanden.

De inspecteur laat weten dat de huisgedraaide filet americain met mayonaise van basilicum wat steviger zijn. ,,De basilicum is te nadrukkelijk aanwezig.’’ De heilbot en oester met zacht gekonfijte citroen viel wel in de smaak. ,,Een leuke en fris smakende combinatie.’’

Maar er kleefde wel een minpuntje aan. De heilbot had aan één zijde te weinig vuur gehad, waardoor die te rauw bleef. Het rosé gebraden lam smaakte weer prima. Ook het nagerecht kreeg alle lof van Lekker.

Reageer op dit artikel