nieuws

Cuno promoot wijngids met video

Restaurant

Wijnschrijver Cuno van ’t Hoff heeft op een wel heel bijzondere manier zijn nieuwe wijnboekje gepromoot. Met een grote brandweer reed hij door Amsterdam en liet de promotie vastleggen op camera en publiceren op YouTube.com.

Cuno promoot wijngids met video

Zo is in de video te zien hoe een brandweer, beplakt met promotieposters, enkele belangrijke teksten uit de nieuwe wijngids van Van ’t Hoff op De Dam in het centrum van Amsterdam spuit. De video in te zien op YouTube.com, de razend populaire videosite.

Cuno 2009 bevat 250 wijnen van 5 tot 10 euro, geselecteerd door wijnjournalist Cuno van ’t Hoff. Opvallend item bij de gids is de mogelijkheid om per sms te controleren waar de wijn in de gids verkrijgbaar is. Stuur een sms’je met de sms-code die bij elke wijn vermeld wordt en je krijgt meteen het dichtstbijzijnde verkoopadres toegestuurd, meldt Van ’t Hoff.

Reageer op dit artikel