nieuws

De Leest op 19 punten in GaultMillau

Restaurant

Restaurant De Leest in Vaassen heeft er in de jongste gids van GaultMillau een punt bij. Daarmee komt het restaurant van topkok Jacob Jan Boerma en topgastvrouw Kim Veldman op 19 punten.

De Leest op 19 punten in GaultMillau

Met 19 punten schaart De Leest zich in een rijtje bijzondere restaurants in achtervolging op de absolute GaultMillau-top De Librije en Oud Sluis (beiden 19,5 punten). De Leest jaagt nu samen met InterScaldes in Kruiningen en Beluga in Maastricht op de koplopers.

Chef-kok Boerma wordt in de GaultMillau-gids omschreven als een gepassioneerd vakman ‘die in korte tijd is uitgegroeid tot een van de grote chefs van ons land’. Bijna ongemerkt wordt het elk jaar weer iets beter, stelt GaultMillau.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel