De Librije ook reisorganisator

De Librije ook reisorganisator

Jonnie en Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle organiseren in maart volgend jaar een culinaire reis naar Zweden. Jonnie en Thérèse verzorgen zelf het eten tijdens de vlucht en ook een zesgangendiner in Zweden inclusief wijnarrangement.

Zelf omschrijven Jonnie en Thérèse Boer in de brochure de reis als volgt: goed eten & drinken, sneeuw, bergen, kunst, actie, ontspanning en luxe.

Viersterren-hotel

De heenvlucht (privé) is op 21 maart en de reis duurt tot 24 maart 2010. Gasten verblijven in het viersterren mountain lodge Copperhill in Are, Noord-Zweden. Het hotel is genomineerd voor de European Hotel Design Award 2009.

Keukenbrigade

‘We hebben een reis samengesteld met de perfecte combinatie tussen vrije tijd en groepsactiviteiten. Samen met ons op reis betekent natuurlijk ook dat wij met de keukenbrigade een diner in Librije-stijl gaan verzorgen. Wij serveren een prachtig zesgangendiner geïnspireerd door de omgeving en de Zweedse regionale producten.

De Librije heeft de reis samen met IQ Kunstuitleen opgezet. De praktische organisatie is in handen van Kora Reizen. Kosten per persoon 2550 euro, op basis van een tweepersoonskamer.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.