nieuws

Derde zaak voor topkok Hans van Wolde

Restaurant

Hans van Wolde, eigenaar van het Maastrichtse toprestaurant Beluga en het kleine zusje Beluga Nxt Door, opent een derde zaak. De topkok opent eind dit jaar de deuren van een horecabedrijf in Maastricht.

Derde zaak voor topkok Hans van Wolde

Het wordt een zaak ‘waar je tot diep in de nacht kunt loungen, dansen en kleine hapjes kunt eten van de meester zelf’, schrijft culinair recensent Pieter Nijdam in een recensie in De Telegraaf over Beluga Nxt Door.

Hij tekende het volgende op: ‘Het concept (van Beluga Nxt Door – red.) slaat aan en wordt uitgebreid naar de overkant van de straat. Eind dit jaar willen Van Wolde en Mullenders hun derde zaak openen.’

De nieuwe zaak moet komen aan de overkant van Beluga Nxt Door. Dit restaurant, ook wel het kleine zusje van tweesterrenzaak Beluga genoemd, is gevestigd aan de Koestraat 2-6 in Maastricht.

Met de opening van de nieuwe zaak van Van Wolde eind dit jaar komt de zakelijke teller van de Rotterdamse topkok in Maastricht op drie. Mede-eigenaar van de nieuwe zaak van Van Wolde is Marcel Mullenders, die ook mede-eigenaar is van Beluga Nxt Door.

Wat voorbarig

In een reactie aan MissetHoreca.nl laat Marcel Mullenders weten de berichtgeving van De Telegraaf ‘wat voorbarig’ te vinden. ‘Ik ben wel bezig met een nieuwe zaak, maar er is nog niets zeker. Alle onderhandelingen lopen nog. Ook de medewerking van Hans van Wolde staat nog niet honderd procent vast. Eind deze maand hoop ik meer te weten.’

Reageer op dit artikel