nieuws

Divinatio mikt op zakelijk met Quick Quality Lunch

Restaurant

Restaurant Divinatio, de kubus van de Utrechtse Veilinghaven, mikt met succes op de zakelijke lunchgast met de Quick Quality Lunch. Chef-kok Erik-Jan van Dam, winnaar van het tv-programma Hermans Helden, wil hiermee gasten binnenhalen van de nabijgelegen Jaarbeurs en het hoofdkantoor van de Rabobank.

Divinatio mikt op zakelijk met Quick Quality Lunch

‘Het lunchmenu bestaat uit twee gangen en is lekker licht. Het is een snel menu dat twintig euro kost,’ zegt Erik-Jan van Dam.

Champagne

Maitre Carina van Dam: ‘Een jaar geleden gooiden we het roer om. We hebben nieuwe concepten geïntroduceerd, waaronder de quick lunch, maar ook Champagne @ Saturday. We willen Divinatio op de culinaire kaart van Nederland zetten en dat lukt ons aardig. Daar zijn we trots op.’

Champagne hoort volgens Van Dam bij vieren. ‘Elke zaterdagavond krijgt iedere gast daarom van ons een glas Champagne met bijpassende amuse van het huis.’

Iens

Restaurantgids Iens zette Divinatio op nummer 1 als het gaat om het ‘mooiste decor van Utrecht’, landelijk gezien staat het Utrechtse restaurant op plek 3 in de ‘top 10 mooiste decor van Nederland’.

Reageer op dit artikel