nieuws

Edu’Actief sponsort Raymond Plat bij World Skills

Restaurant

Uitgever van horecalesmaterialen Edu’Actief sponsort een van de deelnemers van World Skills, het wereldkampioenschap voor vakmanschap dat van 4 tot en met 8 oktober wordt gehouden in Londen. Het gaat om ondersteuning aan de 21-jarige kok Raymond Plat.

Edu’Actief sponsort Raymond Plat bij World Skills

De uit Steenwijkerwold afkomstige Plat werkt momenteel bij sterzaak De Lindenhof in Giethoorn. Hij stapt per september over naar La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam.

De link tussen Plat en Edu’Actief is de opleiding die Plat heeft gevolgd aan het Deltion College in Zwolle. Deze school is een van de eerste scholen die gestart is met de lesmethode Tendens Horeca, uitgegeven door Edu’Actief.

Tendens is gemaakt voor vmbo en mbo niveau 1 tot en met 4 voor kok en gastheer/gastvrouw. Plat heeft gedurende zijn hele opleiding gewerkt met deze methode.

‘Tendens wil een bijdrage leveren aan het verhogen van het niveau van kennis en vaardigheden in het middelbaar beroepsonderwijs. Beter dan deelnemen aan het WK World Skills kan bijna niet. Raymond is als het ware het levende bewijs dat goed onderwijs op school, samen met talent en een goede methode, het niveau van onze horecabranche kan verhogen’, aldus Ricardo Eshuis van Edu’Actief.