nieuws

Enorme foodcourt langs A2 in Utrecht

Restaurant

Utrecht krijgt een omvangrijk en afwisselend horecagebouw. Langs de drukke autosnelweg van Utrecht naar Amsterdam komt The Food Spot Utrecht A2. Diverse bekende horecamerken komen er in één grote ruimte.

Enorme foodcourt langs A2 in Utrecht

The Food Spot Utrecht A2 opent begin 2010 haar deuren voor het publiek. Op 23 maart wordt gestart met de bouw van het horecagebouw. Wethouder H. Bosch van de gemeente Utrecht zal de eerste paal slaat als teken van de bouwstart.

The Food Spot Utrecht krijgt 4.500 vierkante meter ruime en gaat drie verdiepingen tellen. Het gebouw kent een breed aanbod aan restaurants, waaronder Rancho Barbecue & Grill, restaurant Vandaag en een Japans restaurant.

Op de begane grond is een foodcourt met daarin bekende formules waaronder New York Pizza, Wok to Go, Subway en FHC. Hier kunnen gasten terecht voor een snelle maaltijd of een kop koffie.

The Food Spot A2 richt zich op passanten van de A2, het bedrijventerrein De Wetering en het achtergelegen nieuwbouwbuurt Leidsche Rijn. The Food Spot A2 moet goed bereikbaar worden met gratis parkeergelegenheid en is volgens de initiatiefnemers vergelijkbaar met het The Foodstrip in Amsterdam Zuidoost.

Het horecagebouw is een initiatief van A2 Wetering Noord BV, een samenwerking tussen de twee horecaondernemers Y. Kuan en S.P. Hu. Het Utrechtse TCN is de ontwikkelaar. Bruil bouwbedrijf in Ede zorgt voor de realisatie van het gebouw. Het project is gefinancierd door SNS Property Finance in Leusden.

Reageer op dit artikel