nieuws

Euro-Toques vraagt koks voor smaaklessen

Restaurant

Euro-Toques Nederland roept koks op zich beschikbaar te stellen voor het geven van smaaklessen op scholen. De restaurantvereniging maakt zich al jaren sterk voor meer smaaklessen op scholen om zo kinderen te informeren over gezonde, authentieke producten.

Euro-Toques vraagt koks voor smaaklessen

Koks die bereid zijn om een smaakles te geven op basisscholen of voortgezet onderwijs kunnen zich bij Euro-Toques melden voor de nodige ondersteuning. Koks krijgen een handige instructiemap en een instructie DVD.

Met de instructiemap en DVD is het eenvoudig een smaakles te verzorgen op een school naar eigen keuze. Daarnaast krijgen de koks een all in vergoeding van honderd euro voor het geven van een smaakles.

Geïnteresseerde koks kunnen zich melden via info@euro-toques.nl. Voor meer informatie kunnen ze zich ook wenden tot www.papilletje.nl.