nieuws

Extra dag voor Food Inspiration Day

Restaurant

Door de stormloop op de kaarten voor de Food Inspiration Day heeft de organisatie besloten tot een tweede voorstelling op dinsdag 26 oktober. Na programma’s door verschillende sprekers wordt ’s avonds ook het Food Inspiration Jaarboek gepresenteerd.

Extra dag voor Food Inspiration Day

Sprekers op de inspiratiedag zijn onder andere onze eigen SVH Meesterkok Albert Kooy en ‘chocolate queen’ Katrina Markoff. Markoff studeerde aan de beroemde kookschool van Parijs, Cordon Bleu.

De organisatie van Food Inspiration Day wil een ‘unieke beleving’ van smaken en geuren neerzetten. Daarom komt ook Massaniello Bogaert van parfumhuis Guerlain. Hij ontwikkelde al eerder geuren voor toonaangevende foodserviceorganisaties. Tijdens de inspiratiedag wil hij samen met de zaal een geurbeleving creëren.

Deze tweede editie van de inpiratiedag wordt georganiseerd door het online magazine Food Inspiration.

Reageer op dit artikel