nieuws

Gloednieuw Amarone in wauw-stemming

Restaurant

De stemming in Amarone is euforisch te noemen, nadat het slechts vijftien maanden oude Rotterdamse restaurant de hoogste nieuwe binnenkomer is in de nieuwe Lekker. ‘Dat wordt een glaasje amarone’.

Gloednieuw Amarone in wauw-stemming

Amarone zweeft. Het restaurant van sommelier Harrie Baas en chef-kok Gerrit Blom wordt bedolven met prijzen. Eerst was er de GaultMillau, die Baas uitkoos tot beste sommelier. Vandaag is het de beurt aan Lekker.

‘We wisten dat we nieuw in de ranglijst zouden komen, dat was al bekend. Maar dit is echt fantastisch. We zijn net vijftien maanden open en dan dit. Er heerst een opgetogen stemming in het restaurant’, aldus Baas, die spreekt van een wauw-stemming.

Eerste reactie van Harrie Baas

Reageer op dit artikel