nieuws

Gordon Ramsay koopt schoonvader uit

Restaurant

Het bekende Britse restaurant Pétrus in Londen is volledig eigendom geworden van Gordon Ramsay Holdings (GRH), het bedrijf van de Britse topkok Gordon Ramsay. GRH heeft de opstandige mede-eigenaar én schoonvader van Ramsay, Chris Hutcheson, uitgekocht.

Gordon Ramsay koopt schoonvader uit

Daarmee lijkt Ramsay zakelijk verlost te zijn van zijn schoonvader waarmee hij al enige tijd gebrouilleerd is. Al enige tijd wordt openlijk gesproken over de ruzie tussen Ramsay en Hutcheson.

Hutcheson was tot twee maanden geleden nog topman van GRH. Maar door een uiterst moeizame relatie tussen Hutcheson en Ramsay werd Hutcheson uit GRH gezet. Nu is met het uitkopen van Hutcheson bij Pétrus de zakelijke band tussen de kemphanen volledig doorgesneden.

Het uitkopen van Hutcheson door GRH wordt door het Britse zustersite van MissetHoreca.nl, Catereresearch.com, gemeld. ‘Gordon Ramsay is zeer begaan en trots op het restaurant. We kijken uit naar het ontvangen van gasten in ons restaurant’, aldus een woordvoerder van GRH.

Reageer op dit artikel