nieuws

Groot restaurant in Sparta-stadion

Restaurant

Voetbalstadion Het Kasteel van Sparta Rotterdam krijgt een groot nieuw restaurant. Dat heeft directeur Peter Bonthuis bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rotterdamse voetbalclub.

Groot restaurant in Sparta-stadion

Het nieuwe restaurant op de derde verdieping van het hoofdgebouw komen. Gasten hebben vanuit het restaurant zich op het voetbalveld. Naast een nieuwe eetgelegenheid wil Sparta ook het aantal de businessloges uitbreiden en de vloeroppervlakte van de sponsorlounge vergroten. Sparta beschikt reeds over een eetgelegenheid, genaamd Brasserie Kasteel Spangen.

Een restaurant in een voetbalstadion is niet nieuw. PSV heeft al jaren de topzaak Avant Garde van Groeninge (M*L25GM14) in huis. Ajax heeft in de Amsterdam ArenA Brasserie Ajax, die wordt gerund door topcateraar Maison van den Boer. AZ opende afgelopen jaar Brasserie De Alkmaarder Hout en Feyenoord beschikt over Brasserie De Cuyperij. De laatste twee eetgelegenheden bieden zich op de trainingsvelden.

Reageer op dit artikel