nieuws

Hans van Wolde: ‘geen teleurstelling

Restaurant

Topkok Hans van Wolde van restaurant Beluga in Maastricht is geenzins teleurgesteld over het verlies van de koppositie in de restaurantgids Lekker. ‘Als Sergio, Jonnie en ik maar in de top 3 staan. Het is prima zo’.

Hans van Wolde: ‘geen teleurstelling

Beluga daalt in de nieuwe Lekker van plaats 1 naar 3. ‘Maar ik ben niet teleurgesteld hoor. Het is toch fantastisch om zo hoog te staan. Het is geen cadeautje, maar een beloning voor de afgelopen jaren’’, aldus Van Wolde op de terugweg van Santpoort naar Maastricht.

Maandagmiddag maakte Lekker in Santpoort bekend dat Oud Sluis de nieuwe nummer één is in Lekker. Het restaurant van Sergio Herman, die zelf afwezig was bij de lancering van Lekker, staat voor De Librije en Beluga.

Beluister hier de eerste reactie van Hans van Wolde.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel