nieuws

Herman kiest Lars

Restaurant

Eindelijk! De nieuwe chef van restaurant Herrie in Amsterdam is bekend. Ten overstaan van 800.000 kijkers heeft eigenaar Herman den Blijker gisteravond op tv bekendgemaakt dat Lars Litz de gelukkige is geworden.

Herman kiest Lars

Daar heeft Litz wel wat voor moeten doen. De zoektocht van Den Blijker duurde tien weken. In het programma ‘Herman zoekt chef’ werden de kandidaten onderworpen aan testprocedures en praktijksituaties.

Herman den Blijker heeft in Lars een werknemer gevonden die aan alle eisen voldoet, zo liet hij weten. “Hij benadert qua smaak het meeste wat ik bedoel,” zei de spraakmakende kok terwijl hij, zoals gebruikelijk, lurkte aan een Cubaanse bolknakker.

Lars won de talentenjacht voor koks van zijn opponent Dennis, die ook zeer door Herman wordt gewaardeerd. “Ik heb wel tot het laatste moment getwijfeld. Dennis, Lars, Dennis, of tóch Lars? Ik vind dat, als je in de finale staat, je eigenlijk al hebt gewonnen.”

Reageer op dit artikel