nieuws

Herman vindt chef

Restaurant

Lars of Dennis: wie wordt de chef-kok van het nieuwe restaurant van Herman den Blijker? De finale-uitzending op dinsdag 6 juni van het RTL 5-programma ‘Herman Zoekt Chef’, geeft antwoord op deze vraag, die wekelijks gemiddeld 800.000 kijkers bezighoudt.

Herman vindt chef

Herman den Blijker, de man achter het RTL 5-programma Herrie In De Keuken en mede-eigenaar van diverse restaurants, is in de negendelige serie Herman Zoekt Chef op zoek naar een chef-kok voor zijn nieuw te openen restaurant in de Utrechtsestraat te Amsterdam.

Negen kandidaten deden een gooi naar de functie. De een na de ander viel voor het oog van de camera af. Intussen zijn er nog twee overgebleven. Aanstaande dinsdag krijgen 800.000 kijkers te zien en te horen wie de slag heeft gewonnen. Uitzending: RTL 5, dinsdag 6 juni, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Reageer op dit artikel