nieuws

Horeca-zoekfunctie op TomTom voor vrouwen

Restaurant

TomTom heeft de vrouwelijke automobilist ontdekt. Er komt volgende week een parelwitte navigatie-set, de White Pearl, met speciale functies voor de vrouw op de markt. Deze brengt de bestuursters naar de leukste cafés, restaurants en clubs.

Horeca-zoekfunctie op TomTom voor vrouwen

De speciaal ontwikkelde gadget is aantrekkelijker voor vrouwen gemaakt. Zo worden de navigatie-eigenschappen gecombineerd met fun, exclusiviteit en stijl, aldus het AD. De parelwitte navigator wordt in een zijden tasje geleverd en past volgens de fabrikant in elke handtas.

De optie ‘Nuttige Plaatsen’ is met een extra set uitgebreid. Er zijn nu categorieën zoals ‘Places to be seen’, ‘Shop ‘til you drop’ en ‘everyday fashion’. Dit moet de dames naar de leukste terrassen, hipste cafés, restaurants en natuurlijk winkels brengen.

Reageer op dit artikel