nieuws

Horecaomzet Bijenkorf en V&D toegenomen

Restaurant

Maxeda is de grootste stijger in de top van de Misset Horeca Top-100. De horecaomzet van De Bijenkorf en V&D steeg afgelopen jaar spectaculair met ruim 20 procent. Het resulteert is een sprong in de top-100 van plaats negen naar zes.

Horecaomzet Bijenkorf en V&D toegenomen

Een zesde plaats in de Misset Horeca Top-100 wordt behaald met 252,7 miljoen euro. In 2007 bedroeg de jaaromzet nog 209 miljoen euro. Een stijging van 21 procent.

Ook voor dit jaar verwacht het bedrijf weer een flinke omzetsprong te maken. Paul Bringmann, topman van de succesformule La Place, denkt dat de omzet dit jaar stijgt met 9 procent. Wel zegt hij dat het bedrijf prijsagressiever moet worden om aan meer volumes te komen.

» Bestel hier de Misset Horeca Top-100

Meer nieuws uit de Misset Horeca Top-100:

Reageer op dit artikel