nieuws

InterScaldes voorbij Librije en De Leest in Lekker 2011

Restaurant

InterScaldes in Kruiningen heeft in de nieuwe editie van restaurantgids Lekker de topzaken De Librije (Zwolle) en De Leest (Vaassen) verrassend achter zich gelaten. Het restaurant van Jannis en Claudia Brevet staat op plaats twee, achter provinciegenoot Oud Sluis.

InterScaldes voorbij Librije en De Leest in Lekker 2011

Vorig jaar stond InterScaldes nog op plek vijf in de Lekker. Het jaar daarvoor kwam het nieuw binnen in de top-10 op plaats negen. In editie 2008 stond InterScaldes nog op plaats negentien en het jaar daarvoor ‘slechts’ op 48.

Daarmee is InterScaldes een van de meest opvallende stijgers van de afgelopen jaren. Het restaurant maakte telkens een spraakmakende sprong en klopt dit jaar zelfs aan de deur van de allerbeste van Nederland; Oud Sluis.

Maandagmiddag werd de nieuwe restaurantgids van Lekker gepresenteerd in Rotterdam. In die nieuwe gids staan achter Oud Sluis en InterScaldes De Librije en De Leest op een gedeelde derde plaats.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011: