nieuws

Job Vos Horecaheld 2011

Restaurant

Job Vos van Voskookt in Nijmegen is op 12 januari uitgeroepen tot Horecaheld 2011. Hij is de tweede horeca ondernemer die de titel krijgt en als inspirator voor het vak doorgaat.

Job Vos Horecaheld 2011

‘Mijn naam staat op de prijs maar ik gun hem mijn medewerkers’, zei Job Vos net na de prijsuitreiking. Hij riep direct zijn medewerkers op het erepodium om hen in de vreugde te laten delen. Voskookt is een bedrijf waarin jongeren met minder kansen het horecavak leren en uitoefenen. ‘Maar het is wel echt ondernemen’, liet Vos weten.

Naast Vos waren er nog zes andere kanshebbers voor de eretitel zoals Italo Lorenzo (ijssalon Venezia, trecht), hotelier Lucas Petit, Madelinde van Moesbergen (Landgoed Avegoor, Ellecom), Liesbeth van der Velden (lunchroom Pink Lemon, Den Bosch) Ton Wortelboer (docent ROC Leiden) en Joop Weenk (Du Commerce, Nijmegen.)

Het SVH is initiator van de verkiezing tot Horecaheld. Vorig jaar was Antonio van der Hengel de winnaar. Hij was alshetware een ambassadeur van het vak. Met hetuitroepen van horecahelden hoopt SVH jonge mensen te vinden, binden en boeien voor de horeca.

Naast een oorkonde won Vos een dinercheque en het Horecaheldenboek 2011.

Reageer op dit artikel