nieuws

John Beeren: ‘Met dank aan Lucas Rive en Peter Bruins

Restaurant

Eigenaar John Beeren van De Bokkedoorns in Overveen noemt het fantastisch dat zijn restaurant van de 33 uitgaven van Lekker er 32 in de top-10 staat. Met dank aan de vaste topcrew en het constante niveau.

John Beeren: ‘Met dank aan Lucas Rive en Peter Bruins

‘We proberen constanten in te bouwen. Pieken en dan weer naar een diep dal willen we niet. Niet de ene dag een tien en de andere dag een zes. Als wij steeds een achtenhalf presteren, dan zijn we heel tevreden’, aldus Beeren na afloop van de presentatie van Lekker.

Beeren roemt zijn vaste steutelfiguren. ‘Mijn chef-kok Lucas Rive is al 25 jaar bij me. Mijn maitre Peter Bruins al 32 jaar. Dat ik de kapitein ben is nou eenmaal zo. Voor Lucas en Peter is het ook hun zaak. We houden van scoren en kwaliteit. En als je alle drie dat in je hebt, dan zit je altijd boven in te rommelen. Dat is wat we graag doen’.

In de nieuwe Lekker stijgt De Bokkedoorns van plaats tien naar negen. Het staat net voor Boreas en net achter La Rive gepositioneerd.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel