nieuws

JRE komt met 10-daagse kortingsactie

Restaurant

Jeunes Restaurateurs d’Europe Nederland (JRE) komt met een 10-daagse actie. Alle 34 aangesloten restaurants serveren van 2 tot en met 11 juli een menu tegen een gereduceerd tarief.

JRE komt met 10-daagse kortingsactie

De actie tiendaagse wordt gehouden in samenwerking met American Express en DiningCity.com.

Restaurants van JRE zullen in de periode van 2 tot en met 11 juli een viergangenmenu aanbieden voor veertig euro (bij sterrenzaken is dit vijftig euro). Volgens JRE is dit dé manier om te genieten van een fantastisch menu voor een zeer speciale prijs.

Wanneer deelnemers tijdens de actieperiode betalen met American Express, krijgen ze per tafel een doos met twee flessen huiswijn cadeau. Reserveren voor de JRE Restaurant 10-daagse kan vanaf 16 juni via www.jre10daagse.nl.

Restaurantorganisatie JRE Nederland werd opgericht in 1993 en telt inmiddels 34 eetgelegenheden. De leden zijn jonge en ambitieuze restaurateurs en worden in het vak ook wel ‘de jonge honden’ genoemd. JRE is het laatste jaar ook actief met de Culibus, een restaurant op wielen die langs kinderziekenhuizen en in achterstandswijken rijdt.

Reageer op dit artikel