nieuws

Kasteelpaar Van Wondergem pakt titel

Restaurant

Jurgen en Ilona van Wondergem van Hostellerie La Butte aux Bois in het Belgische Lanaken hebben de titel Kasteel van het Jaar 2008 in de wacht gesleept. Het Nederlandse directeursechtpaar mag zich een jaar lang het beste bedrijf van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques noemen.

Kasteelpaar Van Wondergem pakt titel

De bekendmaking van Kasteel van het Jaar 2008 vond plaats tijdens het Jaardiner van Châteaus Résidences Gastronomiques in Kasteel Bloemendal in Vaals. Hostellerie La Butte aux Bois ligt net over de grens bij Maastricht.

‘We wisten dat we een hoge score hadden gehaald met de geheime inspectie, maar dat we ook zouden winnen dat hadden we niet verwacht. Geweldig!’, aldus de dolgelukkige Jurgen en Ilona van Wondergem.

Jurgen en Ilona van Wondergem kregen een oorkonde behorend bij de kasteeltitel uitgereikt uit handen van Frank Houben, oud Commissaris der Koningin in Noord-Brabant en ambassadeur van Châteaux et Résidences.

De veertien leden van de kasteelvereniging werden middels mysterie visits bezocht door anonieme inspecteurs van Cenergy Group BV. De bedrijven zijn beoordeeld op onder andere service, kwaliteit, gastvrijheid, hygiëne, product en omgeving.