nieuws

La Place gaat de grens over

Restaurant

La Place maakt de sprong naar België. De succesvolle horecaformule van V&D opent eind oktober de deuren van een vestiging in Antwerpen. La Place verwacht veel van ‘culinair België’ en investeert fors in het restaurant.

La Place gaat de grens over

Eén miljoen euro steekt La Place in de eerste vestiging in België. Die komt op de eerste verdieping van de vernieuwde Antwerpse Stadsfeestzaal.

Paul Bringmann, bedenker en aanjager van La Place, verwacht veel van de Belgische La Place. ‘Belgen zijn gewend om vaker buiten de deur te eten. En er zijn veel minder bedrijfsrestaurants dan in Nederland’, aldus Bringmann in De Telegraaf.

De La Place in België wordt chiquer dan de zaken in ons land en krijgt een keur aan typisch Belgische en culinaire producten, zoals mosselen, crêpes en bouillabaisse. De zaak in België opent 25 oktober de deuren.

Meer over La Place

Reageer op dit artikel