nieuws

Lekker 2012: La Rive* Amsterdam stabiel op acht

Restaurant

La Rive, het sterrestaurant van het Amstel hotel in Amsterdam, handhaaft zich in de 2012-ranglijst van Lekker op plaats 8. Het is voor het derde opeenvolgende jaar dat het restaurant van chef de cuisine Rogér Rassin op die positie eindigt.

Lekker 2012: La Rive* Amsterdam stabiel op acht

Rogér Rassin is opgelucht over de stabiele en goede notering. ‘Ik was vanochtend toch wel zenuwachtig en ben nu erg gerustgesteld. Er gebeurt zoveel aan de top dat jij je plekje nooit zeker bent.’

De chef-kok had voor het middaguur al met zijn personeel om tafel gezeten en uitgebreid gesproken over de ranglijst van Lekker, en dan met name over de eigen positie. ‘Fijn om opnieuw bij de beste tien te zitten.’

Meer over Lekker 2012:

Reageer op dit artikel