nieuws

Lichaam verdwenen Gijs Thio gevonden

Restaurant

Wijnhandelaar Gijs Thio is dood. Het lichaam van de vermiste Amsterdammer is maandag gevonden in het water van het Oosterdok in Amsterdam. De mede-eigenaar van Verkerk Wijnimport was al wekenlang vermist.

Lichaam verdwenen Gijs Thio gevonden

Een duikersteam van de politie heeft het lichaam van de wijnhandelaar en voormalig sommelier van restaurant Toscanini in Amsterdam uit het water gehaald, waarna het werd geïdentificeerd. Er zal sectie op het lichaam worden verricht om de doodsoorzaak vast te kunnen stellen.

Gijs Thio verdween in de nacht van 26 februari. Hij was voor het laatst gezien in Toscanini aan de Lindengracht. Later werd zijn fiets iets verderop aangetroffen. Gistermiddag werd zijn lichaam drijvend gevonden in het water in het Oosterdok.

Reageer op dit artikel