nieuws

Liesbeth van der Velden nieuwe lunchroomheld

Restaurant

Liesbeth van der Velden van Pink Lemon in Den Bosch is gekozen tot Lunchroomheld. Ze ontving de meeste stemmen via de website en dingt mee naar de landelijke titel ‘horecaheld 2011’, die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt.

Liesbeth van der Velden nieuwe lunchroomheld

Van der Velden ziet het winnen van de titel als een bevestiging dat ze op de goede weg is en benadrukt de teamprestatie. ‘Ik ben zo verrast, ik had niet verwacht dat ik zou winnen. Bij Pink Lemon werken we echt als een team met elkaar, het is zo belangrijk je personeel te binden en daarbij in de gaten te houden dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft.’

Volgens de organisatie is een horecaheld ‘iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca behoudt.’

De landelijke titel Horecaheld 2011 wordt uitgereikt op de Horecava in januari volgend jaar. Winnaars van alle verschillende ‘helden’- titlels als luchroomheld, fastfoodheld, onderwijs horecaheld en meer doen mee aan de landelijke verkiezing voor de overkoepelende ‘horecaheld’.

Reageer op dit artikel