nieuws

Makro verruimt openingstijden wegens sneeuw

Restaurant

Vanwege de enorme sneeuwoverlast heeft Makro besloten om haar openingstijden per direct te verruimen. Het gaat om een tijdelijke maatregel. Bij de grote vestigingen kunnen pashouders al om 07.00 ’s ochtends naar binnen, tot 24.00 uur.

Makro verruimt openingstijden wegens sneeuw

De vestigingen in Delft en Amsterdam gaan zelfs nog een stapje verder: in de nacht van 22 op 23 december en de nacht van 23 op 24 december zijn ze de hele nacht open.

‘De hevige sneeuwval heeft ook ondernemend Nederland geraakt’, zegt Jean-Pierre Bienfait van Makro Nederland. ‘De afgelopen dagen was het dan ook heel lastig om inkopen te doen. Daarom hebben wij dit weekend besloten onze openingstijden te verruimen.’

De grote vestigingen zijn van 07.00 uur tot 24.00 uur open. De andere vestigingen van 07.00 uur tot 22.00 uur. Vrijdag 24 december en 31 december zijn alle vestigingen van zeven uur ’s ochtends tot vijf uur ’s avonds open.

Reageer op dit artikel