nieuws

Michelin beloont metamorfose Wolfslaar

Restaurant

Restaurant Wolfslaar in Breda maakte afgelopen jaar een ruk aan het stuur. Het sterrestaurant verlaagde prijzen aanzienlijk om een nieuwe doelgroep aan te boren. Eigenaar Ton Pinxten is dolblij met het behoud van een Michelinster. ‘Michelin beloont onze metamorfose’.

Michelin beloont metamorfose Wolfslaar

Enkele uren na de bekendmaking van de consolidatie van de Michelinster door Wolfslaar is eigenaar Ton Pinxten blij voor zijn team met Maarten Camps als chef-kok.

‘We hadden dit ook wel een beetje verwacht. Collega’s vroegen zich af of we na de metamorfose onze ster wel zouden kunnen behouden. Maar Michelin was hier twee maanden geleden en ze waren dolenthousiast’, aldus Pinxten, die met zijn team naar Parijs en Londen ging om daar laagdrempelige concepten op sterniveau te bekijken.

Wolfslaar gooide afgelopen jaar het concept helemaal om. Met prijsverlaging werd een nieuwe doelgroep aangeboord en de bestaande doelgroep bleef. ‘Meer gasten betekent meer omzet. We willen geen fluistertent zijn. Ons concept loopt heel erg goed. We binden een andere doelgroep en behouden de huidige. We zijn volgens Michelin een voorbeeld van een zaak waar je casual en betaalbaar sterren kunt eten’.

Reageer op dit artikel