Natuurlijk in Egmond: Puurste restaurant van Nederland

Natuurlijk in Egmond: Puurste restaurant van Nederland

Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee is verkozen tot het Puurste Restaurant van Nederland. 'Ridder in de orde van de duurzaamheid,' luidt het ...

Aangenaam in Haarlem, de Veldkeuken in Culemborg en Fifteen, Merkelbach en De Culinaire Werkplaatsç alle drie uit Amsterdam. wisten niet op te boksen tegen Natuurlijk.

De verkiezing van het Puurste Restaurant van Nederland is een initiatief van de Puur Restaurant Week. Restaurant Natuurlijk van eigenaren Niels en Mirjam Gouda blinkt volgens de jury uit in biologisch, fairtrade en duurzame vis.

Duurzame met lage drempel

Restaurant Natuurlijk is een horecagelegenheid die duurzaamheid op een laagdrempelige manier voor iedereen toegankelijk maakt. Op de menukaart vind je gerechten bereid met veel duurzame, biologische en streekgebonden producten.’

De jury bestaat uit culinair journalist van Trouw, Jeroen Thijssen, hoofdredacteur Misset Horeca, Martine Zuil, hoofdredacteur Delicious, Makkie Mulder en de ambassadeur van de Puur Restaurant Week, Ramon Beuk.

De Puur Restaurant Week vindt plaats van 14 t/m 20 november. Ruim 320 restaurants serveren een Puur Menu, waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.