nieuws

Ni Hao in Groningen beste Wokrestaurant

Restaurant

Eigenaar Wu Hong Gang was een van de eerste die de populariteit van het wokken onderkende en maakte van Ni Hao Stadspaviljoen een Chinees Restaurant waar wokken het belangrijkste onderdeel is. Het gastheerschap is uitstekend verzorgd en beide mystery guests worden uitstekend en professioneel begeleid. De gerechten zien er prima uit en de sfeer is goed. Een terechte winnaar van de categorie Wokken en daarmee het beste wokrestaurant van Nederland, waar Ni Hao vorig jaar nog als tweede eindigde in deze categorie.

Ni Hao in Groningen beste Wokrestaurant

Nummer twee in deze categorie is Tzong Don in Oosterwolde. Het is blijkbaar goed wokken in het noorden van het land. In 2009 is het restaurant ingrijpend verbouwd en is meer de nadruk op het wokgedeelte komen te liggen. Met succes naar nu blijkt.

Nummer drie in deze categorie is het Wokcentre in Apeldoorn. Populair in Apeldoorn en omgeving, de mystery guest kwam in een druk restaurant terecht met verse producten die goed van smaak zijn. Het enige negatieve is de fastfoodachtige indruk, een manco waar meer gespecialiseerde wokrestaurants aan leiden.

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100 2011

Meer nieuws over de Chinese Top 100:

Reageer op dit artikel