nieuws

Nieuw restaurant voor Niven Kunz

Restaurant

De jonge sterkok Niven Kunz, hoopt over twee maanden zijn nieuwe restaurant te openen. De voormalige chef van ’t Raethuys in Wateringen meldt in het Algemeen Dagblad dat hij in Rijswijk restaurant Deniva gaat starten samen met zijn partner Valerie Penman.

Nieuw restaurant voor Niven Kunz

De eetgelegenheid is vernoemd naar de beginletters van hun beide voornamen en betekent in het latijn ‘nieuw’.

Het restaurant komt in het voormalige pand van ’t Ganzennest in Rijswijk, bij de ingang van de Rijswijkse golfclub. Eind vorig jaar ging ’t Raethuys dicht nadat er een conflict was ontstaan tussen Kunz en zijn ouders. De laatsten waren de eigenaren van het pand. ‘We hebben er geen contact meer over’, laat de chef-kok weten.

Restaurant Deniva is eigendom van Mark van der Kallen, de topman achter voetbalclub ADA Den Haag. Er vindt geen grote verbouwing plaats. Er komt een nieuwe vloer, er wordt geschilderd en de toiletten krijgen een opknapbeurt.

Reageer op dit artikel