nieuws

Nieuwe concept voor Beren Holding

Restaurant

In Breda opent in maart een nieuw concept van de Beren Holding, bekend van de Beren bezorgservice en de eetcafés. Het bestaande Eetcafé Bono Beer wordt omgebouwd tot BB Live, een locatie waar livemuziek centraal staat.

Nieuwe concept voor Beren Holding

Het eetcafé aan de Vismarktstraat in Breda – geopend in 2010 – op de plek waar voorheen Luden van Laurens Meyer zat wordt als eerste omgeturnd tot BB Live. De Beren Holding van Ad Schaap kocht het pand twee jaar geleden van Meyer.

Volgens de Beren Holding bood het pand meer mogelijkheden dan met het Beren Eetcafé werden benut. Het nieuwe concept van de holding wordt als eerst in Breda opgezet en is de eerste zaak die doorgaat ‘tot in de late uurtjes’.

Gasten kunnen in Breda eten van een nieuwe kaart waar ook enkele vertrouwde Beren-gerechten op staan, gevolgd door dansen en meezingen met bekende nummers die live worden gespeeld op twee vleugels. Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden de pianisten bijgestaan door meerdere muzikanten.

Reageer op dit artikel