nieuws

Nieuwe naam, beleid en leden voor Relais

Restaurant

Restaurantclub Relais du Centre heet voortaan Relais Restaurants. De organisatie heeft tevens vier nieuwe leden én een strenger beleid. Wie niet aan de kwaliteitscriteria van Relais voldoet, vliegt eruit.

Nieuwe naam, beleid en leden voor Relais

Dat laatste komt uit de mond van voorzitter Luit Ezinga. Relais Restaurants is vanaf 1 september gestart met kwaliteitsscans, uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Ezinga in De Telegraaf: ‘Relais moet meer zijn dan een gezelligheidsclub. Wie er niet aan voldoet, vliegt eruit.’

Klinkklare taal dus over het vernieuwde, aangescherpte beleid van Relais. De naamswijziging vloeit ook voort uit de wens te sleutelen aan het imago. De club heeft voortaan Relais Restaurants en hoopt de culinaire subtop van Nederland te verenigingen.

Tijdens de presentatie van de nieuwe gids van Relais Restaurants werden vier nieuwe leden bekendgemaakt. Dat zijn de restaurants Sir Sebastian (Heerenveen), De Smaeck van Spa (Makkinga), Het Koophuis (Hilvarenbeek) en Het Seminar (Zenderen). Restaurant Engelberta Hoeve in Leiden is gestopt als lid.

Reageer op dit artikel