nieuws

Nieuwe tv-serie Mijn Tent is Top

Restaurant

Mijn Tent is Top komt terug. Het succesvolle tv-programma van Herman den Blijker zoekt stellen die een eigen horecabedrijf willen opstarten. De winnaar van het programma kan schuldenvrij beginnen aan het horeca-avontuur.

Nieuwe tv-serie Mijn Tent is Top

Herman den Blijker roept op tv en internet ‘horecadieren met ondernemersbloed’ op om zich aan te melden voor de tweede serie van Mijn Tent is Top. De inschrijvingsperiode is geopend.

Het RTL-programma gaat er grotendeels hetzelfde uitzien als vorig jaar. ‘Je hebt alleen de muren, maar daar is alles wel mee gezegd. Dat betekent: een realistisch bedrijfsplan schrijven, de boel verbouwen, inrichten, bedienings- en keukenpersoneel aannemen, een chef-kok aanstellen en een grootse opening van jouw droomtent voorbereiden’, meldt RTL.

Vorig jaar gingen Sven en Geertje van restaurant Coquille in Den Bosch met de hoofdprijs aan de haal. In een spannende finale rekende het jonge Brabantse ondernemersstel af met restaurant Doozo uit Leeuwarden. Enkele weken geleden werd bekend dat de eerste afvaller, Como010, de deuren inmiddels heeft gesloten vanwege tegenvallende omzetten.

Zie ook

Reageer op dit artikel