nieuws

Oefenen restaurant runnen op pc

Restaurant

Starters die een restaurant willen beginnen, kunnen droog oefenen op de computer. Met het programma Restaurant Tycoon, aangeboden op cd-rom, kunnen geïnteresseerden op een ludieke wijze ‘restaurantje spelen’.

Oefenen restaurant runnen op pc

De cd-rom staat deze week prominent op de pagina van de webshop Bol.com. Deelnemers aan het spel beginnen met niets en moeten een restaurant opbouwen. Het gaat om het ontwerpen van een eetgelegenheid, het inrichten van de zaak en natuurlijk het aannemen van personeel.

Culinaire hoogtepunt
Overall gaat het om de juiste strategie te kiezen en daarmee concurrenten te slim af te zijn. Jouw restaurant moet het culinaire hoogtepunt worden in de wereldwijde gastronomie, zo valt te lezen op Bol.com.

Zie ook:
Tieners adviseren management in drukbezocht hotel

Reageer op dit artikel