nieuws

Partycateraar start torenhoog pop-up restaurant (incl. video)

Restaurant

Bos & Bos Catering gaat in hometown Groningen een pop-up restaurant exploiteren. De partycateraar doet op grote hoogte, op de 14e verdieping namelijk. Het restaurant is maar beperkt open.

Partycateraar start torenhoog pop-up restaurant (incl. video)

Bos & Bos beschikt de komende twee maanden over een hip en trendy ingericht penthouse in het gebouw de Kop van Oost in Groningen. In samenwerking met Thuis Nieuwbouwmakelaars stelt de Groningse partycateraar particulieren en gezelschappen in de gelegenheid diners of feestjes te boeken.

‘Zoals kerst- of nieuwjaarsbijeenkomsten’, licht eigenaresse Renske Bos toe. Het pop-up restaurant is gevestigd op 14 hoog en biedt volgens Bos ‘een schitterend uitzicht over de stad’. Dat is goed te zien in dit filmpje.

Meer party- en eventcatering:

Reageer op dit artikel