nieuws

Pastorie heeft mooiste terras van België

Restaurant

Het mooiste terras van België heeft restaurant De Pastorie in Lichtaart. Dit is de conclusie van de nieuwste terrassengids van GaultMillau. Naast terraskwaliteiten beoordeelde GaultMillau ook het gastronomische aspect. De Pastorie bezit één Michelinster.

Pastorie heeft mooiste terras van België

‘Je eet op dit terras met een volmaakt plezier om het eten zelf,’ aldus directeur Paul Gelders van GaultMillau Benelux in de Belgische media.

‘De volmaakte bordspiegel, versheid en kwaliteit, moderne technieken en de goede bordenassociatie konden ons zeer bekoren’, aldus Gelders. ‘De verhouding prijs-kwaliteit is naar behoren. De Pastorie blinkt uit met zijn wijnkaart en ook de lunchkaart, die belangrijk is voor bedrijven, heeft ons overtuigd.’

Chef van De Pastorie is Carl Wens. Zijn restaurant is gevestigd in een 16de-eeuwse pastoorswoning in het Kempense dorp Lichtaart.

Reageer op dit artikel