Pastorie heeft mooiste terras van België

Pastorie heeft mooiste terras van België

Het mooiste terras van België heeft restaurant De Pastorie in Lichtaart. Dit is de conclusie van de nieuwste terrassengids van GaultMillau. Naast terraskwaliteiten beoordeelde GaultMillau ook het gastronomische aspect. De Pastorie bezit één Michelinster.

‘Je eet op dit terras met een volmaakt plezier om het eten zelf,’ aldus directeur Paul Gelders van GaultMillau Benelux in de Belgische media.

'De volmaakte bordspiegel, versheid en kwaliteit, moderne technieken en de goede bordenassociatie konden ons zeer bekoren', aldus Gelders. 'De verhouding prijs-kwaliteit is naar behoren. De Pastorie blinkt uit met zijn wijnkaart en ook de lunchkaart, die belangrijk is voor bedrijven, heeft ons overtuigd.'

Chef van De Pastorie is Carl Wens. Zijn restaurant is gevestigd in een 16de-eeuwse pastoorswoning in het Kempense dorp Lichtaart.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.