nieuws

Peter Lute moet Antwerpenaren bekoren

Restaurant

Peter Lute, eigenaar van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, gaat de komende vier maanden op vaste tijden koken in Antwerpen. Met de kookactiviteiten van Lute hoopt de projectontwikkelaar Antwerpenaren geïnteresseerd te krijgen in een nieuw wooncomplex.

Peter Lute moet Antwerpenaren bekoren

Antwerpen probeert inwoners geïnteresseerd te krijgen voor het oude Militair Hospital van Antwerpen. Dit gebouw wordt omgetoverd tot een groene, openbare woonzone.

Vanaf 4 juli verzorgt Peter Lute op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond een driegangenmenu in een loungebar, gevestigd in de voormalige kapel van het Militair Hospital. Vier maanden lang kunnen Antwerpenaren genieten van de maaltijden en het nieuwe wooncomplex.

Reageer op dit artikel