nieuws

Prijs voor Colour Kitchen

Restaurant

Restaurant The Colour Kitchen in Amsterdam is winnaar van Ondernemersprijs Nieuw West in de categorie startende ondernemers. Oprichter Loek Beeren was zeer ingenomen met de prijs en de bijbehorende cheque van 5000 euro.

Prijs voor Colour Kitchen

Juryvoorzitter Wim Kok zei over The Colour Kitchen: ‘Met name de maatschappelijke betrokkenheid en het feit dat The Colour Kitchen de buurteconomie stimuleert waren voor de jury doorslaggevend om de Ondernemersprijs Light toe te kennen.’

The Colour Kitchen is een restaurant dat jongeren volop kansen biedt om aan het werk te gaan. Talentvolle jongeren volgen een leer- en werktraject in het restaurant en na succesvolle afronding van hun opleiding werken zij als kok, in de bediening of in het management.

Inmiddels hebben al meer dan 35 jongeren dit traject doorlopen.

De Ondernemersprijs is bedoeld om Nieuw West als ondernemend deel van Amsterdam zichtbaarder te maken en ondernemers te stimuleren.

Winnaar van de grote Ondernemersprijs van 15.000 euro is het Project Paspoort van Mohammed Chaara, o.a. bekend van Shouf Shouf Habibi. Hij werd geprezen vanwege de bijzondere inzet voor jongeren in Nieuw West.

Reageer op dit artikel